Mindenki másképp szórakozik

Minden ember számára mást jelent a szórakozás. Valakinek a reggelig tartó bulikat, másoknak relaxálást egy kávéval a kezükben. Megint másoknak olvasást a fotelban, egyeseknek kiruccanást egy étterembe, esetleg koncertek látogatását… Az én számomra a szórakozás egyet jelent a sporttal. Tudom, ez sokak számára furcsán hangzik, mivel a sportolást inkább a “kötelező” elfoglaltságok közé szokás sorolni. Kicsi korom óta szeretek mozogni, és már nagyon sokféle sportágban kipróbáltam magam. Jártam táncolni, lovagolni, kosarazni, úszni, és még karatézni is. Mindegyiket nagyon szerettem. Amióta családom van, nehezebben szakítok időt a sportolásra, éppen ezért ma már még inkább a “szórakozás” kategóriába tartozik. Meg lehet azonban találni a módját annak is, hogy az egész család együtt sportoljon. Erre például egy nagyon jó lehetőség a biciklizés. Ezt a tevékenységet a legkisebbektől a legnagyobbakig bárki űzheti, és az egészségre is rendkívül jó hatással van. Ahogy egyre bővült a család, és egyre nőttek a gyerekek, egyre nagyobb túrákra indultunk. Hamarosan szükségét éreztük egy biciklitartó beszerzésének az autónkra. Vonóhorogra szerelhető változatot szerettünk volna, ezért be is írtam a mobilom keresőjébe, hogy “kerékpártartó vonóhorogra”.

Egy autofelszerelesek.hu nevű weboldalra jutottam, amely első ránézésre nagyon bíztatónak tűnt. Rögtön a kezdőoldalon látni lehetett a korábbi vásárlók véleményeit. A legtöbben nagyon kellemes tapasztalatokat írtak le a honlappal kapcsolatban. Dicsérték a gyors szállítást, a jó minőséget, az árakat. A honlap kinézete szép volt és rendezett, könnyen megtalálhatók voltak rajta az információk. Ha legörgettem a kezdőoldal aljára, számos információt találtam a cégről. Megtaláltam itt a budapesti címüket, valamint az elérhetőségeket: telefonszámot és email címet. Ezeken kívül láttam, hogy felhasználói fiók regisztrálására és hírlevél feliratkozásra is van lehetőség. Itt helyezték el továbbá az általános szerződési feltételeket, az adatkezelési tájékoztatót, a fizetéssel és szállítással kapcsolatos információkat. Minden megtekinthető bővebben, csak egy kattintás szükséges hozzá.

Miután egy ideig nézelődtem, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen miért is kerestem fel ezt a weboldalt. A termék kategóriák között kiválasztottam a biciklitartót, és érdeklődve vártam, hogy milyen termékek fognak megjelenni. Szerencsére volt kerékpártartó vonóhorogra. Ezen kívül elérhetők voltak további változatok is: tetőre, hátsó ajtóra, vagy éppen lakókocsira szerelhetők. Én azonnal a “kerékpártartó vonóhorogra” feliratra kattintottam. Az eredmény várakozásomon felüli volt: számos terméket láttam, amely mind vonóhorogra rögzíthető volt. A szállítók képeinek jobb felső sarkában felfedeztem egy kis YouTube ikont. Kíváncsian nyomtam meg, és láttam, hogy egy-egy rövid bemutató videó ugrik fel az adott termékről. Nagyon hasznosnak találtam ezt a funkciót. Nem nagyon láttam még olyat korábban, hogy a megvásárolható eszközöket videón mutatta volna be egy honlap. A bal oldalon pedig egy szűrőt helyeztek el, melynek segítségével leszűkíthettem a találatokat, autóm márkájának, típusának megfelelően. A vonóhorogra szerelhető bicikliszállítónak az az előnye, hogy akár az egész család “bicikli szükségletét” képes elszállítani. Bármilyen típusú kerékpár szállítására alkalmas, ezért az sem okozhat gondot, ha valamelyik gyerek időközben kinövi a biciklijét, és másikra vált.

Később felfedeztem, hogy a weboldal bérbeadással is foglalkozik. Biciklitartók mellett tetőcsomagtartó, síléctartó, hólánc is kölcsönözhető. Amennyiben valakinek csak alkalmanként, egy-egy utazáshoz van szüksége szállítóra, ez is igencsak hasznos lehet. Természetesen a szállító felszerelések mellett számos egyéb kiegészítőt megvásárolhatunk itt autónkhoz, sőt, még elektromos biciklit és motort is beszerezhetünk.

kerékpártartó vonóhorogra